A100 Arrosto di Pollo Bio 70 g Produkt czerpie z tradycji regionalnej, łącząc rzemieślnicze metody z nowoczesną kontrolą jakości. Historia i pochodzenie Produkt czerpie z tradycji regionalnej, łącząc rzemieślnicze metody...
A101 Salame Mantovano – 600 g Produkt czerpie z tradycji regionalnej, łącząc rzemieślnicze metody z nowoczesną kontrolą jakości. Historia i pochodzenie Produkt czerpie z tradycji regionalnej, łącząc rzemieślnicze metody z...
A102 IL POGGIO Prosciutto Crudo di Maiale Nero 24 mesi preaffettato 60g Coppone di maiale nero pochodzi z Kalabrii, gdzie od czasów rzymskich ceniono aromatyczne mięso rasy Nero di Calabria....
A103 Antipasto Italiano tris Bio 120 g Produkt czerpie z tradycji regionalnej, łącząc rzemieślnicze metody z nowoczesną kontrolą jakości. Historia i pochodzenie Produkt czerpie z tradycji regionalnej, łącząc rzemieślnicze metody...
A104 Salamino BIO Tartufo 160 g Produkt czerpie z tradycji regionalnej, łącząc rzemieślnicze metody z nowoczesną kontrolą jakości. Historia i pochodzenie Produkt czerpie z tradycji regionalnej, łącząc rzemieślnicze metody z...
A105 Salame Milano Bio 70 g Produkt czerpie z tradycji regionalnej, łącząc rzemieślnicze metody z nowoczesną kontrolą jakości. Historia i pochodzenie Produkt czerpie z tradycji regionalnej, łącząc rzemieślnicze metody z...
A106 Salame La Gabbianella da 1,2 mt – 2,8 Kg Produkt czerpie z tradycji regionalnej, łącząc rzemieślnicze metody z nowoczesną kontrolą jakości. Historia i pochodzenie Produkt czerpie z tradycji regionalnej,...
A107 La Gonzaghetta – Coppa alle erbe 800 g Produkt czerpie z tradycji regionalnej, łącząc rzemieślnicze metody z nowoczesną kontrolą jakości. Historia i pochodzenie Produkt czerpie z tradycji regionalnej, łącząc...
A108 Salamino BIO Aglio 160 g Produkt czerpie z tradycji regionalnej, łącząc rzemieślnicze metody z nowoczesną kontrolą jakości. Historia i pochodzenie Produkt czerpie z tradycji regionalnej, łącząc rzemieślnicze metody z...
A109 Bresaola Bio 1,2 Kg Produkt czerpie z tradycji regionalnej, łącząc rzemieślnicze metody z nowoczesną kontrolą jakości. Historia i pochodzenie Produkt czerpie z tradycji regionalnej, łącząc rzemieślnicze metody z nowoczesną...
A110 Il Poggio 24 mesi preaffettato 80g Produkt czerpie z tradycji regionalnej, łącząc rzemieślnicze metody z nowoczesną kontrolą jakości. Historia i pochodzenie Produkt czerpie z tradycji regionalnej, łącząc rzemieślnicze metody...
A111 Salame Piccante Bio 70 g Produkt czerpie z tradycji regionalnej, łącząc rzemieślnicze metody z nowoczesną kontrolą jakości. Historia i pochodzenie Produkt czerpie z tradycji regionalnej, łącząc rzemieślnicze metody z...