Kurczak Komoro Yakitori – Japońskie szaszłyki z duszą Odkryj smak Japonii w swoim domu. Kurczak Komoro Yakitori to tradycyjne japońskie szaszłyki z kurczaka marynowane w aromatycznym sosie tare, oparte na...
Kaczka pieczona po chińsku bez kości – Tradycja Orientu na Twoim talerzu Mrożone. Kod produktu: 723CR1 Cena za opakowanie 500-600g. Liczba w kartonie zbiorczym: 18 Kartonów na palecie: 80 Kartonów...
Kalendarz Artyści Pizza 2025 Kalendarz Artyści Pizza 2025 – sekret autentycznego smaku, który przeniesie Twoje dania prosto do serca Italii. Historia i pochodzenie Produkt wywodzi się z regionu Europa. Produkt...
CONFETTURA EXTRA DI PRUGNE BIO – 230 g [] Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z sezonowością i dostępnością surowców. Mięso...
BRADO 24+® Prosciutto Crudo Bio Szynka Parmeńska D.O.P., jedno z włoskich kulinarnych arcydzieł Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z sezonowością...
Il Pampano - Stinco di maiale cotto al naturale 600g Cotechino to klasyka świąteczna Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z...
Kataifi to tradycyjne ciasto pochodzące z kuchni bliskowschodniej i śródziemnomorskiej, charakteryzujące się cienkimi, nitkowatymi pasmami ciasta przypominającymi włoskie vermicelli. Używane jest głównie do przygotowywania deserów, takich jak słodkie ruloniki nadziewane...
Zawartość opakowania: Karton: 8 opakowań po 226g lub Karton: 10 szt x 113 g lub Opakowanie detaliczne 226g: 2 szt x 113g Masa netto kartona/opakowania: 1.8 kg lub 1.13 kg lub...
Antipasto Italiano tris Bio 120 g Antipasto Italiano tris Bio 120 g – rzemieślniczy specjał, który wzbogaci Twoje menu o autentyczny smak i aromat. Historia i pochodzenie Produkt pochodzi z...
Bocconcino di Bufala Campana DOP 50 g Bocconcino di Bufala Campana DOP 50 g – sekret niepowtarzalnego aromatu, który przeniesie Twoje dania prosto do serca Italii. Historia i pochodzenie Pierwsze...
Italian Antipasto Bis Bio 70g Prosto, szybko, pysznie: Milanese salami and loin przez a tasty and prêt à manger appetizer. Historia i pochodzenie Antipasto wywodzi się z włoskiej tradycji biesiadowania,...
Biała fasola Hiszpanii Biała fasola Hiszpanii – sekret autentycznego smaku, który przeniesie Twoje dania prosto do serca Italii. Historia i pochodzenie Produkt wywodzi się z regionu Toskania, Włochy. Fasola cannellini...
Arrosto di Tacchino Bio 70 g Organiczna bresaola Salumificio Pedrazzoli to produkt niskotłuszczowy, idealny dla osób na diecie niskokalorycznej lub uprawiających sport. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią...
Pancetta di Iberico Bellota Bio Lomo iberyjski bellota bio to typowa hiszpańska polędwica wieprzowa, produkt bogaty w tradycję hiszpańskiej gastronomii. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a...
Arrosto di Pollo Bio 70 g Arrosto di Pollo Bio 70 g – rzemieślniczy specjał, który wzbogaci Twoje menu o autentyczny smak i aromat. Historia i pochodzenie Produkt pochodzi z...
Antipasto Italiano tris Bio 120 g Prosty, szybki, smaczny: salami Milano i Lonzino na aromatyczną przystawkę gotową do spożycia. Historia i pochodzenie Antipasto wywodzi się z włoskiej tradycji biesiadowania, gdzie...
Bresaola bio 70 g Wygląda jak klasyczna cylindryczna forma, ale to pikantne nuty pieprzu i goździków oraz wyjątkowość Czarnej Świni czynią ją specjalną. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma...
Salamino BIO Dolce 160 g Salame Padus, od starożytnej łacińskiej nazwy rzeki Pad, wytwarzany ze szlachetnych części ciężkiej wieprzowiny, przyprawiony według tradycyjnej receptury rzeźniczej. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie...
Arrosto di Pollo Bio 70 g Prosty, szybki, smaczny: coppa, salami i szynka surowa na gotową przystawkę. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był...
Zampone precotto in Carta A Natale sorprendi amici e parenti con un cesto speciale! Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z...
Il Cantone - Zampone cotto al naturale 500g Cotechino to klasyka świąteczna Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z sezonowością i...
Prosciutto di Parma D.O.P. Bio metà 3 Kg Surowe szynki dojrzewającej z truflą bez kości powstają z uda wieprzowego 100% włoskiego, pochodzącego z hodowli rodziny Pedrazzoli, połączonego z królewskością letniej...
Arrosto di Tacchino Bio 70 g Pieczony kurczak bio to produkt niskotłuszczowy. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z sezonowością i...
Arrosto di Pollo Bio 70 g Pieczony indyk bio to produkt niskotłuszczowy, idealny dla dbających o linię i sportowców. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego...
Salamino BIO Aglio 160 g La Gonzaghetta powstaje z ciężkich karkówek peklowanych solą, pieprzem, rozmarynem i różnymi ziołami. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój...
BRADO 24+® Prosciutto Crudo Bio Pieczony indyk bio to produkt niskotłuszczowy, idealny dla dbających o linię i sportowców. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój...
La Nera - Pancetta di Maiale Nero 1,4 Kg Szynka iberyjska (łopatka) to szynka z naszej linii Montanera, uzyskana z przedniej nogi czarnego iberyjskiego świni "bellota". Historia i pochodzenie Wędliniarstwo...
Salsiccia Bio Piccante 280 g Il cotechino è un classico delle festività. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z sezonowością i...
Bresaola Bio 1,2 Kg Brado 24® tak wyjątkowy i niepowtarzalny, że zastrzegliśmy jego nazwę! Brado, ponieważ wytwarzany jest ze 100% włoskiej wieprzowiny od świń żyjących na wolnym wybiegu, swobodnie pasących...
Ovalina Mortadella Bio senza pistacchi 350 g Uno dei prodotti tipici della salumeria italiana. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z...
Bresaola bio 70 g Bresaola Bio, doskonała do chleba, na deskach serów i wędlin, cienko pokrojona jako pyszna przystawka z dodatkiem oliwy z oliwek extra virgin, cytryny i pieprzu. Historia...
Burrata 250 g Burrata 250 g – sekret niepowtarzalnego aromatu, który przeniesie Twoje dania prosto do serca Italii. Historia i pochodzenie Burrata narodziła się w latach 50. XX w. w Andrii, kiedy to...
Burratina 125 g Burratina 125 g – sekret niepowtarzalnego aromatu, który przeniesie Twoje dania prosto do serca Italii. Historia i pochodzenie Ten ser wywodzi się z bogatej włoskiej tradycji serowarskiej,...
Burratina al tartufo Burratina al tartufo – sekret niepowtarzalnego aromatu, który przeniesie Twoje dania prosto do serca Italii. Historia i pochodzenie Ten ser wywodzi się z bogatej włoskiej tradycji serowarskiej,...
Burratina fumé Burratina fumé – sekret niepowtarzalnego aromatu, który przeniesie Twoje dania prosto do serca Italii. Historia i pochodzenie Ten ser wywodzi się z bogatej włoskiej tradycji serowarskiej, w której...
Całe żółte pomidory wiśni Całe żółte pomidory wiśni – sekret autentycznego smaku, który przeniesie Twoje dania prosto do serca Italii. Historia i pochodzenie Produkt wywodzi się z regionu Kampania, Włochy....
Chicche di Patate Garofalo 500 g Garofalo Chicche di patate to miękkie kluseczki wykonane z wysokiej jakości mąki pszennej i świeżych ziemniaków. Dzięki krótkiemu czasu gotowania oraz aksamitnej i gładkiej...
Salame al Tartufo Bio 70 g Il prosciutto cotto Bio con basilico è buono anche da solo, su una fetta di pane abbrustolito. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma...
Paleta di nero Iberico Bellota Bio senza osso Szynka iberyjska (łopatka) to szynka z naszej linii Montanera, uzyskana z przedniej nogi czarnego iberyjskiego świni "bellota". Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w...
Parmigiano Reggiano D.O.P. 24 mesi – 1 Kg Grana Padano D.O.P. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z sezonowością i dostępnością...
Cicciole Biscottine o Frolle 250g Cicciole Biscottine o Frolle 250g – rzemieślniczy specjał, który wzbogaci Twoje menu o autentyczny smak i aromat. Historia i pochodzenie Produkt pochodzi z małych rzemieślniczych...
Ciecierzyca.Ochrona: przechowuj w chłodnym i suchym miejscu, z dala od źródeł ciepła i bezpośredniej ekspozycji na światło słoneczne Ciecierzyca.Ochrona: przechowuj w chłodnym i suchym miejscu, z dala od źródeł ciepła...
Conegliano Valdobbiadene - Prosecco DOCG Cotechino to klasyka świąteczna Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z sezonowością i dostępnością surowców. Mięso...
CONFETTURA EXTRA DI ALBICOCCHE BIO – 230 g Charakterystyka Conegliano Valdobbiadene - Prosecco DOCG w pełni wyraża się w roku następującym po zbiorach. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma...
CONFETTURA EXTRA DI CILIEGIE BIO – 230 g Ekstra konfitura z ekologicznych moreli bez dodatku pektyny: delikatny smak zachowuje naturalny kolor, smak i świeżość świeżo zebranych owoców. Historia i pochodzenie...
CONFETTURA EXTRA DI FICHI BIO – 230 g [] Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z sezonowością i dostępnością surowców. Mięso...
CONFETTURA EXTRA DI FRAGOLE BIO – 230 g [] Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z sezonowością i dostępnością surowców. Mięso...
CONFETTURA EXTRA DI FRUTTI DI BOSCO BIO – 230 g Słodka, ale niezbyt słodka. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z...
CONFETTURA EXTRA DI LAMPONI BIO – 230 g [] Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z sezonowością i dostępnością surowców. Mięso...
CONFETTURA EXTRA DI MIRTILLI BIO – 230 g Ekstra dżem z organicznych jagód i cukru, bez dodatku pektyny. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój...