Kategorii

Kataifi

Kataifi to tradycyjne ciasto pochodzące z kuchni bliskowschodniej i śródziemnomorskiej, charakteryzujące się cienkimi, nitkowatymi pasmami ciasta przypominającymi włoskie vermicelli.

Używane jest głównie do przygotowywania deserów, takich jak słodkie ruloniki nadziewane orzechami i skąpane w syropie, albo m. in. Dubajska Czekolada

Jego unikalna struktura i chrupiąca konsystencja sprawiają, że znajduje również zastosowanie w luksusowych wyrobach cukierniczych – w tym w ekskluzywnej dubajskiej czekoladzie, gdzie dodaje jej niepowtarzalnej tekstury i głębi smaku.

Dubajska czekolada z pistacjami Dubai Chocolate to ekskluzywna mleczna czekolada która przenosi Cię w orientalną podróż smaków. Wypełniona bogatym nadzieniem pistacjowym, łączy w sobie najwyższej jakości orzechy z chrupiącym ciastem Kataifi oraz aksamitną pastą tahini.

Kataifi, 500 g

Kataifi to tradycyjne ciasto pochodzące z kuchni bliskowschodniej i śródziemnomorskiej, charakteryzujące się cienkimi, nitkowatymi pasmami ciasta przypominającymi włoskie vermicelli. Używane jest głównie do przygotowywania deserów, takich jak słodkie ruloniki nadziewane...

poniedziałek,wtorek,środa,czwartek,piątek,sobota,niedziela
Styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj,czerwiec,lipiec,sierpień,wrzesień,październik,listopad,grudzień
Za mało dostępnych pozycji. Pozostało tylko [max].
Koszyk

Twój koszyk jest pusty.