Zawartość opakowania: Karton: 8 opakowań po 200g lub Opakowanie detaliczne 200g: 2 szt x 100g Masa netto kartonu 1.6 kg g Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18°C ...
Zawartość opakowania: Karton: 8 opakowań po 200g lub Opakowanie detaliczne 200g: 8 szt x 25g Masa netto kartona 1.6 kg / opakowania 200 g Przechowywać w temperaturze nie wyższej...
Wegański Burger z Szarpaną Wieprzowiną "1/4 Funtowy" zrobione z uwodnionej teksturowanej soi i białka pszenicy pokryte sosem grillowym. Miłośnicy mięsa mówią, że nigdy nie jedli nic tak dobrego, co...
Cotechino precotto 500 g In Scatola Cotechino to klasyka świąteczna. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z sezonowością i dostępnością surowców....
Conegliano Valdobbiadene - Prosecco DOCG Cotechino to klasyka świąteczna Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z sezonowością i dostępnością surowców. Mięso...
Cotechino precotto 500 g In Carta Zampon to produkt gastronomiczny związany ze świętami zimowymi, bez pochodnych mleka, bez dodatku konserwantów, bez dodatków chemicznych, bez polifosforanów, bez glutenu. Historia i pochodzenie...
Zampone precotto in Scatola Zampone to produkt gastronomiczny doskonały na zimowe okazje. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z sezonowością i...
Zampone precotto in Carta W tradycji Mantui musztarda jest szczególnie używana do przyprawiania słynnych "tortelli di zucca" lub do towarzyszenia gotowanemu mięsu czy pieczeniom. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie...
Salame Mantovano – 600 g Ciasteczka cicciole są bardziej chrupiące i aromatyczne, podczas gdy miękkie i smaczne cicciole frolle rozpływają się w ustach. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma...
Cicciole Biscottine o Frolle 250g Parmezan Reggiano DOP zawiera w sobie wyjątkową i niezwykłą podróż przez tysiąc lat, która odbywa się do dziś w tych samych miejscach, z tą samą...
Parmigiano Reggiano D.O.P. 24 mesi – 1 Kg Grana Padano D.O.P. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z sezonowością i dostępnością...
Lambrusco Mantovano DOC CONTINUA A LEGGERE I NOSTRI CONSIGLI... Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z sezonowością i dostępnością surowców. Mięso...
Torta Sbrisolona 300g Bresaola Bio jest doskonała w chlebie, na deskach z typowymi wędlinami, cienko pokrojona jako pyszna przystawka i doprawiona oliwą z oliwek extra virgin, cytryną i pieprzem. Historia...
Bresaola Bio 1,2 Kg Pieczony kurczak bio to produkt niskotłuszczowy. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z sezonowością i dostępnością surowców....
Arrosto di Pollo Bio 70 g Pieczony indyk bio to produkt niskotłuszczowy, idealny dla dbających o linię i sportowców. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego...
Arrosto di Tacchino Bio 70 g Organiczna bresaola Salumificio Pedrazzoli to produkt niskotłuszczowy, idealny dla osób na diecie niskokalorycznej lub uprawiających sport. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią...
Bresaola bio 70 g Wygląda jak klasyczna cylindryczna forma, ale to pikantne nuty pieprzu i goździków oraz wyjątkowość Czarnej Świni czynią ją specjalną. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma...
La Nera - Pancetta di Maiale Nero 1,4 Kg Szynka iberyjska (łopatka) to szynka z naszej linii Montanera, uzyskana z przedniej nogi czarnego iberyjskiego świni "bellota". Historia i pochodzenie Wędliniarstwo...
Paleta di nero Iberico Bellota Bio con osso Zampone to produkt gastronomiczny związany ze świętami zimowymi, bez pochodnych mleka, bez dodatkowych konserwantów, bez dodatków chemicznych, bez polifosforanów, bez glutenu. Historia...
Zampone precotto in Scatola Il Jamón ibérico, o prosciutto di razza iberica, o prosciutto iberico è un prosciutto della linea Montanera ottenuto dal maiale nero "bellota" iberico. Historia i pochodzenie...
Jamon di Iberico Bellota Bio Con Osso Un'eccellenza gastronomica per veri intenditori. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z sezonowością i...
Jamon Iberico Bellota Bio Tagliato a mano La Mirandola to mortadela o wyjątkowym smaku, dzięki mięsu czarnej świni hodowanej w półdzikich warunkach na Apeninie Emiliańskim. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w...
Mortadella di Maiale Nero 5 Kg - La Mirandola Una collezione all'insegna della leggerezza, da gustare nella bella stagione per le tue merende e i tuoi PicNic! Historia i pochodzenie...
Box PicNic con 10 Affettati di PrimaVera Bio Zampon to produkt gastronomiczny związany z zimowymi okazjami, bez pochodnych mleka, bez dodatkowych konserwantów, bez dodatków chemicznych, bez polifosforanów, bez glutenu. Historia...
Zampone precotto in Carta A Natale sorprendi amici e parenti con un cesto speciale! Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z...
Box Aperitivo Primavera BIO Boczek wieprzowy iberyjski bellota bio to tłustsze, bardziej soczyste i delikatne mięso z naszej Linii Montanera. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a...
Pancetta di Iberico Bellota Bio Lomo iberyjski bellota bio to typowa hiszpańska polędwica wieprzowa, produkt bogaty w tradycję hiszpańskiej gastronomii. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a...
Lomo di Iberico Bellota Bio Delikatny i lekko aromatyczny, Lardo Stagionato Quattro case stworzony, by rozpływać się w ustach. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego...
Quattro Case - Lardo al pepe nero – 500 gr circa Czarna świnia, która pasła się na ziemiach parmeńskich za czasów Cesarstwa Rzymskiego, to rodzima rasa charakteryzująca się czarnym umaszczeniem...
IL POGGIO Prosciutto Crudo di Maiale Nero 24 mesi Szynka iberyjska (łopatka) z linii Montanera, uzyskana z przedniej nogi czarnego iberyjskiego świni "bellota" Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma...
Paleta di nero Iberico Bellota Bio senza osso Prosty, szybki, smaczny: salami Milano i Lonzino na aromatyczną przystawkę gotową do spożycia. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję,...
Antipasto Italiano bis Bio 70 g Pampano, golonka wieprzowa z linii Q+, gotowana na parze w piekarniku, naturalna bez opakowania, zachowująca typowy aromat wzbogacony nutami rozmarynu i liścia laurowego. Historia...
Il Pampano - Stinco di maiale cotto al naturale 600g Cotechino to klasyka świąteczna Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z...
Cotechino precotto 500 g In Scatola Do spożycia na surowo, bez zewnętrznej osłonki. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z sezonowością...
Coppone di maiale nero 700 g Szynka serrano, czyli "szynka górska" z linii Montanera, produkowana z tylnych nóg białych świń rasy bellota, hodowanych w hiszpańskich gospodarstwach Historia i pochodzenie Wędliniarstwo...
Prosciutto crudo Bio Serrano Bellota 30 mesi Preaffettato 0.70 gr Senza glutine, privo di derivati del latte, privo di conservanti aggiunti, senza additivi chimici aggiunti. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w...
Box 10 Salamini Bio PrimaVera Il Cantone, lo zampone preparato seguendo la ricetta tradizionale modenese e con attenta cura nella scelta delle materie prime, è stato cotto direttamente in acqua...
Il Cantone - Zampone cotto al naturale 500g Cotechino to klasyka świąteczna Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z sezonowością i...
Cotechino precotto 500 g In Carta Doświadcz pełni bio, komponując swoją deskę: dodaj do coppa mortadelę bio 100 g lub ovalinę, salami BIOEttore i szynkę parmeńską D.O.P. Historia i pochodzenie...
Coppa stagionata Bio preaffettata 70g Chorizo iberyjskie Bellota to typowa hiszpańska wędlina wytwarzana z mielonego mięsa i tłuszczu wieprzowego iberyjskiego bellota, przyprawiona papryką lub chili oraz czosnkiem, i nadziewana w...
Chorizo Salame di Iberico Bellota Bio Gdy wielka tradycja padanska spotyka się z królem wysokiej kuchni, truflą, powstaje wyśmienita wędlina, idealna do degustacji z czerwonym winem, takim jak Lambrusco Mantovano...
Salame al Tartufo Bio 70 g Il prosciutto cotto Bio con basilico è buono anche da solo, su una fetta di pane abbrustolito. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma...
Prosciutto Cotto Bio Basilico Alta Qualità 100 g Ostra wędlina inspirowana tradycją kalabryjską Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z sezonowością...
Salame Piccante Bio 70 g Tylko świeże udźce starannie hodowanych świń, kontrolowane z najwyższą starannością podczas dojrzewania, które mają charakterystyczny słodki smak, mogą stać się Prosciutto Il Poggio. Historia i...
Il Poggio 24 mesi preaffettato 80g Bresaola Bio doskonała do chleba, na deski z wędlinami, cienko krojona jako pyszna przystawka z dodatkiem oliwy z oliwek extra virgin, cytryny i pieprzu....
Bresaola Bio 1,2 Kg Salami linii PrimaVera zadowolą nawet najbardziej wymagające podniebienia. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z sezonowością i...
Salamino BIO Aglio 160 g La Gonzaghetta powstaje z ciężkich karkówek peklowanych solą, pieprzem, rozmarynem i różnymi ziołami. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój...
La Gonzaghetta – Coppa alle erbe 800 g Salami La Gabbianella to wersja salami Padus o długości 1 metra i 20 centymetrów Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią...
Salame La Gabbianella da 1,2 mt – 2,8 Kg Un salame dal gusto delicato, il Salame Milano prende il nome dalla provincia in cui è nato, anche se la sua...
Salame Milano Bio 70 g Salamini PrimaVera zaspokoją nawet najbardziej wymagające podniebienia. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z sezonowością i...