Speck Bio preaffettato 70 g Speck Bio preaffettato 70 g – rzemieślniczy specjał, który wzbogaci Twoje menu o autentyczny smak i aromat. Historia i pochodzenie Produkt pochodzi z małych rzemieślniczych...
Guanciale da 500 g - Carrobbio Guanciale da 500 g - Carrobbio – rzemieślniczy specjał, który wzbogaci Twoje menu o autentyczny smak i aromat. Historia i pochodzenie Produkt pochodzi z...
Zampone Bio precotto in carta Zampone Bio precotto in carta – rzemieślniczy specjał, który wzbogaci Twoje menu o autentyczny smak i aromat. Historia i pochodzenie Produkt pochodzi z małych rzemieślniczych...
Cicciole Biscottine o Frolle 250g Cicciole Biscottine o Frolle 250g – rzemieślniczy specjał, który wzbogaci Twoje menu o autentyczny smak i aromat. Historia i pochodzenie Produkt pochodzi z małych rzemieślniczych...
Salamino BIO Finocchio 160 g Salamino BIO Finocchio 160 g – rzemieślniczy specjał, który wzbogaci Twoje menu o autentyczny smak i aromat. Historia i pochodzenie Produkt pochodzi z małych rzemieślniczych...
Salamino BIO Dolce 160 g Salame Padus, od starożytnej łacińskiej nazwy rzeki Pad, wytwarzany ze szlachetnych części ciężkiej wieprzowiny, przyprawiony według tradycyjnej receptury rzeźniczej. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie...
Salamino BIO Dolce 160 g Salamino BIO Dolce 160 g – rzemieślniczy specjał, który wzbogaci Twoje menu o autentyczny smak i aromat. Historia i pochodzenie Produkt pochodzi z małych rzemieślniczych...
Salame Padus di Maiale Bianco – 800 g Salame Padus di Maiale Bianco – 800 g – rzemieślniczy specjał, który wzbogaci Twoje menu o autentyczny smak i aromat. Historia i...
Guanciale Amatriciana al pepe nero 100 g Guanciale Amatriciana al pepe nero 100 g – rzemieślniczy specjał, który wzbogaci Twoje menu o autentyczny smak i aromat. Historia i pochodzenie Produkt...
Prosciutto di Parma D.O.P. Bio metà 3 Kg Prosciutto di Parma D.O.P. Bio metà 3 Kg – rzemieślniczy specjał, który wzbogaci Twoje menu o autentyczny smak i aromat. Historia i...
Salame Padus di Maiale Nero – 800 g Salame Padus di Maiale Nero – 800 g – rzemieślniczy specjał, który wzbogaci Twoje menu o autentyczny smak i aromat. Historia i...
Coppa stagionata Bio – 800 g Coppa stagionata Bio – 800 g – rzemieślniczy specjał, który wzbogaci Twoje menu o autentyczny smak i aromat. Historia i pochodzenie Produkt pochodzi z...
Salamino BIO Milano 160 g Salamino BIO Milano 160 g – rzemieślniczy specjał, który wzbogaci Twoje menu o autentyczny smak i aromat. Historia i pochodzenie Produkt pochodzi z małych rzemieślniczych...
Mortadella Bio 100 g Szynka gotowana jest dobra sama, na tostach, lub w daniach jak tarty, omlety, cordon bleu i rolady. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję,...
Prosciutto Cotto Bio Alta Qualità 100 g Organiczna bresaola Salumificio Pedrazzoli to produkt niskotłuszczowy, idealny dla osób na diecie niskokalorycznej lub uprawiających sport. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma...
Bresaola bio 70 g Bio pikantna kiełbasa z intensywnym, słodkawym i lekko pikantnym smakiem Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z...
Salsiccia Bio Piccante 280 g Il cotechino è un classico delle festività. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z sezonowością i...
Cotechino Bio precotto 250 g Pancetta a cubetti biologica, ottima per insaporire sughi e primi piatti, aggiunta previa cottura alle insalatone insieme a crostini di pane e pinoli dona sapidità...
Pancetta cubettata dolce Bio 100 gr Wędlina o niepowtarzalnym i delikatnym smaku Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z sezonowością i...
Bresaola di Suino Bio 500 g Pachnąca i bardzo smaczna, Ovalina dzięki swoim małym rozmiarom jest łatwa do krojenia i idealna na kanapkę. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma...
Ovalina Mortadella Bio senza pistacchi 350 g Uno dei prodotti tipici della salumeria italiana. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z...
Salamini Italiani alla cacciatora D.O.P. Nasz salami, zgodne z klasyczną tradycją norcyńską, nazywa się „BIOEttore” jak klient, który zainspirował jego stworzenie, unikalny i rzadki produkt w świecie bio. Historia i...
Salame BIOEttore – 800 g Mały, praktyczny, idealny do tostów i kanapek. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z sezonowością i...
Cottino Primavera Bio 500 g Szynka serrano, czyli "szynka górska" z linii Montanera, produkowana z tylnych nóg białych świń bellota hodowanych w hiszpańskich gospodarstwach Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie...
Prosciutto crudo Bio Serrano Bellota 30 mesi Preaffettato 0.70 gr Kompletny zestaw do ręcznego krojenia surowej szynki: imadło, zestaw noży i deska do krojenia Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie...
BRADO 24+® Prosciutto Crudo Bio Szynka Parmeńska D.O.P., jedno z włoskich kulinarnych arcydzieł Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z sezonowością...
Prosciutto di Parma D.O.P. Bio metà 3 Kg Surowe szynki dojrzewającej z truflą bez kości powstają z uda wieprzowego 100% włoskiego, pochodzącego z hodowli rodziny Pedrazzoli, połączonego z królewskością letniej...
Prosciutto crudo affinato al Tartufo senz'osso Wyłączna surowa szynka o charakterystycznym różowym kolorze i niepowtarzalnym słodkim smaku. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był...
Prosciutto di Parma D.O.P. 30 mesi Długa dojrzewanie co najmniej 36 miesięcy to dla nas prawdziwe wyzwanie, którego celem jest umożliwienie naszym klientom wyjątkowego doświadczenia smakowego dzięki intensywnemu i otulającemu...
Prosciutto di Parma D.O.P. 36 mesi Szynka San Daniele DOP o charakterystycznym różowym kolorze i niepowtarzalnym słodkim smaku Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój...
Prosciutto di San Daniele D.O.P. 20 mesi Wyłączna surowa szynka o charakterystycznym różowym kolorze i niepowtarzalnym słodkim smaku. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój...
Prosciutto di Parma D.O.P. 24 mesi Szynka parmeńska DOP, chroniona nazwa pochodzenia. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z sezonowością i...
Prosciutto di Parma D.O.P. Bio Stag. Minima 17 mesi Czarna świnia, która pasła się na ziemiach parmeńskich w czasach Cesarstwa Rzymskiego, to rodzima rasa, charakteryzująca się czarnym płaszczem i długimi...
IL POGGIO Prosciutto Crudo di Maiale Nero 24 mesi Un'eccellenza gastronomica per veri intenditori. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany z...
Jamon Iberico Bellota Bio Tagliato a mano Boczek z iberyjskiej świni bellota bio to tłustsze, bardziej soczyste i miękkie mięso z naszej linii Montanera. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie...
Pancetta di Iberico Bellota Bio Lomo iberyjski bellota bio to typowa hiszpańska polędwica wieprzowa, bogata w tradycję hiszpańskiej gastronomii. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego...
Lomo di Iberico Bellota Bio Szynka iberyjska, szynka z rasy iberyjskiej, to szynka z linii Montanera, uzyskana z czarnej świni iberyjskiej "bellota". Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią...
Jamon di Iberico Bellota Bio Con Osso Chorizo iberycki Bellota to typowa hiszpańska wędlina wytwarzana z mielonego mięsa i tłuszczu wieprzowego iberyjskiego bellota, przyprawiona papryką lub chili oraz czosnkiem, i...
Chorizo Salame di Iberico Bellota Bio Szynka iberyjska (łopatka) z linii Montanera, uzyskana z przedniej nogi czarnego iberyjskiego świni "bellota" Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a...
Paleta di nero Iberico Bellota Bio senza osso Szynka iberyjska (łopatka) to szynka z naszej linii Montanera, uzyskana z przedniej nogi czarnego iberyjskiego świni "bellota". Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w...
Paleta di nero Iberico Bellota Bio con osso Do spożycia na surowo, bez zewnętrznej osłonki. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój był ściśle związany...
Coppone di maiale nero 700 g Wyglądem przypomina klasyczny cylindryczny kształt, ale to pikantne nuty pieprzu i goździków oraz wyjątkowość Czarnej Świni czynią ją specjalną. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w...
La Nera - Pancetta di Maiale Nero 1,4 Kg Intensywny, lekko korzenny aromat cynamonu i gruboziarnista struktura przywodzą na myśl tradycyjne, rzemieślnicze wyroby włoskiej salumeria. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w...
Salame Padus di Maiale Nero – 800 g Salame Padus, od starożytnej łacińskiej nazwy rzeki Pad, wytwarzany ze szlachetnych części ciężkiej świni, przyprawiony według tradycyjnej receptury rzeźniczej. Historia i pochodzenie...
Salame Padus di Maiale Bianco – 800 g Delikatny i lekko aromatyczny, Lardo Stagionato Quattro case stworzony, by rozpływać się w ustach. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią...
Quattro Case - Lardo al pepe nero – 500 gr circa Salami La Gabbianella to wersja salami Padus o długości 1 metra i 20 centymetrów Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w...
Salame La Gabbianella da 1,2 mt – 2,8 Kg Il guanciale è l'ingrediente principe della Carbonara e dell'Amatriciana. Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego rozwój...
Guanciale da 500 g - Carrobbio La Gonzaghetta powstaje z ciężkich karkówek peklowanych solą, pieprzem, rozmarynem i różnymi ziołami Historia i pochodzenie Wędliniarstwo w Europie ma ponadstuletnią tradycję, a jego...
La Gonzaghetta – Coppa alle erbe 800 g Solo le cosce fresche dei suini ben allevati, controllate con estrema cura durante la stagionatura, e che riportano l’inconfondibile sapore dolce, possono...
Il Poggio 24 mesi preaffettato 80g Czarna świnia, która pasła się na ziemiach parmeńskich w czasach Cesarstwa Rzymskiego, to rodzima rasa charakteryzująca się czarnym umaszczeniem i długimi chwostami. Historia i...